Thursday, February 11

Lisa Dapat Buku!

Assalamualaikum! 

Lama dah lisa tak tambah kan entri2 baru kat blog ni,
sebabnye dua hari ni lisa sibuk sangat2
menjadi emcee tok Career Talk memang sangat mencabar 
(lisa FIRST time jadi emcee tau, bayangkan ke-nervous-an lisa mase tu!)
Tapi Alhamdulillah semua jalan dengan lancar,
semua demi Business & Accountancy Society yang tersayang..hehe 

Jadi, selepas settle program tu, 
lisa balik, kepenatan,
pastu TIBA2 teringat


Balik2 je umah tergerak la hati
tengok lam peti surat..

selain bil air..nampak la sesuatu bungkusan ni!!

Lisa kuar kan..yep! memang ni la bungkusan hadiah yang tok lisa tu!


Apa lagi, jom tengok buku apa yang lisa dapat?

Hmm..macam menarik je tajuk buku nie kan..
Kenapa yek encik pengarang tu leh terfikir nak bagi buku nie ek?
Tapi memang sesuai sangat untuk 'remaja' macam lisa nie..haha ;p


Apa2 pun lisa nak ucapkan 
terima kasih banyak2 buat En.Fadzli Abu Bakar
sebab sanggup spend tok dapatkan and hantar buku ni kat lisa
Thank you very2 much!

Akan ku khatamkan buku nie time cuti pertengahan semester nie! ;)
Insya Allah~

alyzv~ Mari kita membaca! Jom ziarah FAB ramai2 jom.

5 comments:

batchiwa. said...

Wahhh best!
I tak penah menang pertandingan except for Taylors. Hahaha.
Lisa jadik MC? Fuyooooo!
Picturessssss pls! :)

FadzliAbuBakar said...

actually ini bukan suatu pertandingan pun... saya cuma memberi hadiah kepada pemberi komen terbaik... ada sedikit ulasan mengenai komen Lyssa di blog saya... itulah sebabnya kenapa saya pilih dia...

Matt said...

wow bestnya encik Fadzli ni ya :)
saya pun nak gak hadiah..to Lisa,tahniah sebab menang buku..kalo korang nak novel free, tryla join member saya punya contest, http://mohdkhairimohd.blogspot.com/2010/02/contest-pertama-drp-aku-siapa-baca.html

cikgu isza said...

tahniah.. semoga ilmu yang di terima, dapat d manfaat

Alyssa Villamor said...

@basirah : hehe ur Taylor's is way bigger then mine lor..btw, pics ada kt FB bo..check it out ;P

@fadzli : thanks =D

@cikgu isza : trimas2, insya Allah akan saya share ilmu yg sy dapat tu dalam blog saya ;)