Sunday, February 7

Kami Gila.


TADI dalam pukul 2.30pm kitorang serumah (Ida,Nik,Ekin,Ein & Lisa)
dok ngadap TV..Maya Karin menjadi hos NONA!

Kitorang pun layan jew la,
sebab mase tu baru lepas makan dengan kenyangnye sekali~ ^^v

Tiba2 si Maya tunjuk gamba rumah lak (rumah sape pun tak tau)
DAN dalam umah tu ada SWIMMING POOL!

Best nyee...kalau dapat swimming kan~~
*bak kata sorang insan tu la..
Tu la! Bila lah nak g Gambang ni??
-sorang lagi makhluk Allah ngomel disitu
Jom g skrang!?
-tak ingat da sape yang suggest menda nih =_=


Selepas 'memikir' selama 5 saat
(sempat lagi ke nak men air time2 ni??)
Kitorang terus pack menda2 yang patut..n gerak terus ke GAMBANG!!
Photobucket
Memang wat keje gile kan kitorang,
tu la dah gian sangat nak g bermandi-manda!
perjalanan ke sana dalam 30minit je,
tapi rasa cm lama je nak sampai..sebab dh excited+tak percaya yang kitorang nk p GAMBANG!

(bagi sesiapa yg tak tau apa yg ada kat Gambang..kat situ ada WATER THEME PARK!)
Lebih kurang macam Sunway Lagoon r.

Best la jugak bermain di situ, tapi yang penat nye nak kena naik tangga 
yang mungkin sampai gak tingkat7! 
Photobucket~tinggi tu * ok,exaggerating di sini



Sooo...ni la antara gamba2 yang sempat kitorang tangkap!!







alyzv~ doing random stuff every day!





2 comments:

bakal graduate said...

bestnye g jln2

Alyssa Villamor said...

hehe lau ada mase mari la ke gambang,kuantan
leh main2 air kat situ ;)