Wednesday, June 2

Smoking Hot Baby !

Ever Seen A Baby Smoking Before??



And HE'S a 'tourist attraction'??

Gila ketagih la!
Bapak dia pulak bagi anak dia isap rokok watpe ha??
Da la tembam gila budak tuh..
*bukan ke kalau isap rokok akan menyebabkan orang tu kurus?
+ gaya pun macam org besau isap rokok jek..huhu

What is happening to the world today?? =(

16 comments:

epol said...

indonesia mmg byk citer pelik lagi mencapap cam nie..hehe

hans said...

teruk la ma ayah budak nih ajar anak dia isap rokok kecik2 macam nih

Twin XL said...

So bad :(

RoronoaZoro said...

mak ai... gila ahh.. besar ni dah isap rokok.. mati awal la kot agaknya budak nie.. huhu~

Matt Leopardus said...

adeh hancus2 masa depan dak nih..

bujang said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

messyremo said...

hehe..
ade tgk dah ni..
budak2 ni tak tau ape2 lagi dah d pergunakan bapak die..
adoiii...

Amir said...

pelik la parents dorg boleh bagi rokok..

alyzv said...

parents dia mcm bangga je tu..huhu

alyzv said...

saja2 bubuh kat sini, sbb terkejut tgk cara dak tu isap rokok..!

alyzv said...

trima kasih atas kunjungan saudara bujang :)

alyzv said...

tu la pasal, itam gile paru2 dia nanti ! huhu

alyzv said...

tahu takpe, slalu nye kwn2 yg ajak2 isap rokok
tapi ni bapak dia sendiri yg ajak! apa nak jadi adess~

alyzv said...

the father doesnt even think of his sons health ! :(

alyzv said...

tu la da besar2 t pe la lagi yg di isap nye huhu

alyzv said...

tau xpe..cian dorg ..huhu