Sunday, January 17

Operasi 'Abang Pendek'


YAY!akhirnya setelah setahun (yela banyak keje), lisa berjaya 'pendekkan' si askar
*yang belah kiri tuh la! yang baju putih tu..my abg ankat..



Gamba ni diambil di Thailand, masa dia ade project kt c2..
ntah brapa lama da..2tahun dah kot..huhu

Sooo...hari ni lisa de masa free sikit tok siapkan operasi 'abg pendek'
;P

Ha..ni gamba asalnye~~



serius tak tipu..si mamat askar tu memang tinggi gile nak mampus!
tak de unsur2 edit kat gamba nie

Lisa guna kan GIMP je..
dah tak mampu nak memiliki Photoshop kan,
tapi features GIMP pun lebeh kurang Ps gak r,
cume much simpler

Bayangkan betapa susahnya nak CLONE kan setiap sudut tu..
*tengok r hasilnye pun biasa2 je, ada cacat2 lagi

BUT..ni la Project Cloning lisa yang Pertama
n Berjaya la jugak kn ;)
Photobucket
alyzv~tepuk tangan tok dak akaun..hehe

5 comments:

full of love,keyna said...

wah wah.tahniah :)

Didi Nadhirah said...

ooo br faham try pendekkan abg askar anyway gud job

BoBoY said...

very the...
hehehehehe

Alyssa Villamor said...

@keyna: hehe thanx3 =D

@didi: hehe ingtkan pe?thx yek ;]

@bo: lor bo, nape?hehe

Alyssa Villamor said...

@keyna: hehe thanx3 =D

@didi: hehe ingtkan pe?thx yek ;]

@bo: lor bo, nape?hehe