Thursday, December 24

CONTESTO de LOUR



Jangan tekezut!Kucing pun mampu belikan topup(*free) taw ;)

Contest ni tajaan cik kameraX..meh la join ramai jom3!


Hari ni lisa agak bz, kua tengok wayang kt Alamanda..cite AVATAR!(nnti lisa citekan pendapat lisa yek)

Jadi balik2 umah je, tengok2 adq ku men laptop ku!
X MINTAK PERMISSION PON KOT! =_=

Tapi takpe...lisa pun surf blog2 rakan2 bloggers, and terjumpe 1 contest dimana kucing comel (di atas) nak giveaway topup!YAY! mekasih cik kucing..tak sia2 lisa minat ngan kucing yek..muaah!!

Jadik ni la entry gamba ku.. =)




Tahun 1990 (umur 1 tahun)




 Mama: Lisa, ni mama baru bukak kan akaun BSN tok lisa taw. Bile lisa dah umur 20 nanti, boleh menang topup, jangan lupa kat mama taw sayang..


Baby Lisa: (senyum lebar gelak ceria) yay! <--sebenarnya tak pandai bercakap lagi kot..hehe


Kebetulan gamba ni lisa baru je terjumpa and scan, 
saje2 nak simpan laptop and tengok2 balik bila dok jauh kat Kuantan lik (lagi seminggu tok lik Ktn!)


alyzv~menang kalah tak kesah, at least lisa rasa gembira dapat tengok gamba2 lama ni lik.. ;D







1 comment:

Twin XL said...

Awwww, such great pics :)